5è Taller “Finances per a la vida”

Totes les persones som diferents en quant les nostres conviccions, estil de vida, fites, etc. però independentment de tots aquests factors que ens fan “únics”, al llarg de la nostra vida ens trobarem amb diferents situacions que tindran un alt impacte en les nostres finances personals. Ens referim per exemple a la compra d’un cotxe, un habitatge, tenir fills, fer un postgrau en una altra ciutat, muntar un negoci propi, la jubilació, etc.

En aquest taller s’ha intentat iniciar els alumnes en la planificació financera al llarg de la vida, mostrant les despeses importants més habituals i els beneficis d’una adequada planificació que pot ajudar a optimitzar els ingressos i, a la vegada, reduir la necessitat de l’endeutament.

El taller “Finances per a la vida” ha inclòs els aspectes següents: 


  • La descripció dels diners i les finances.
  • La descripció dels diferents objectius vitals que tenen impacte financer i com gestionar-los.
  • La introducció a alguns productes d’estalvi i de crèdit.
  • Les explicacions de la importància de la planificació i els seus avantatges.
  • La introducció al concepte de l’interès compost.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

error: Content is protected !!