Vine a participar a la 40a Cursa Arrels!!!!

 Benvolgudes famílies: 

Després de 2 cursos sense poder celebrar la nostra tradicional cursa, esperem poder celebrar-la amb tota normalitat, com sempre, al voltant de l’escola i al nostre pati, amb tots els nens i nenes, nois i noies, pares i mares i amics de l’escola Arrels. 

Però alguns/es de vosaltres segur que us pregunteu, què és la Cursa? La pandèmia ha fet que uns quants alumnes dels cursos més petits, Infantil i Cicle Inicial de Primària, no hagin pogut gaudir d’aquesta experiència a l’escola. Us fem cinc cèntims: 

La Cursa és una festa esportiva familiar que celebrem cada curs el primer diumenge de febrer, pels carrers del voltant de l’escola, la Plaça del Congrés i al nostre pati. Un diumenge on tota l’escola participa d’una festa que porta ja quaranta edicions celebrades. 

Animeu-vos tota la família a participar, tot i els premis per els guanyadors/es també valorem l’esforç i les ganes de fer esport al carrer i passar-ho bé amb els amics i amigues, per què tots i totes s’emporten un record, aquest curs una samarreta que ens ha patrocinat Finques Sant Andreu! 

Comencem a escalfar!! 

Enllaç a l’inscripció: https://aearrelscongres.playoffinformatica.com/activitat/71/40-CURSA-ARRELS/

Per a més informació llegeix el pdf 👇🏻

error: Content is protected !!