Reptes

1r Repte: Crea una figura en origami, pensa a decorar-la, pintar-la de colors, pots demanar ajuda a la teva família, ho podeu fer tots plegats. També pots buscar tutorials per crear l’animal que tens al cap.

2n Repte: Avui ballem al ritme de la nostra cançó preferida. Ens deixem portar pel ritme, comencem movent els peus i acabem sacsejant tot el cos, cantant si es vol. Ens deixem anar per la música

3r Repte: Agafa llapis i paper i comença a fer l’esbós, intenta que el teu model no es mogui. Una vegada acabada l’estructura agafa els llapis de color, la pintura, les ceres, el que tinguis més a mà i comença a posar-hi color, pensa en les llums i les ombres. Busca els retrats que pintores i pintors han fet al llarg de la història i deixa anar la teva imaginació.

4t Repte: Avui posa’t el davantal, arromangat, renta’t les mans i a cuinar! Comença per fer-te amb la recepta si cal i si no de memòria. Instal·lat a la cuina i prepara el millor dels plats amb amor.

5è Repte: Avui deixa’t portar per la imaginació i escriu un conte, una historieta. Crea els personatges, la trama amb una introducció, un nus i un desenllaç. Si vols la pots il·lustrar amb els teus dibuixos, en fer un còmic, llegir-la en veu alta, fer un espectacle…

6è Repte: Avui toca cantar la nostra cançó preferida, la busquem i l’escoltem. Una vegada apresa toca cantar-la fort però sense molestar als veïns, la podem cantar mentrestant prenem una dutxa, juguem, dibuixem, escrivim el nostre conte….

7è Repte: Agafa les figures en origami que vas en el 1r repte i lliga-les amb un fil, una darrera l’altre per crear una garlanda. Si no hi ha suficients figures, crea de noves, pinta-les de colors i penja-les als poms de les portes, a la paret o on vulguis.

8è Repte: Agafa una cadira, seu davant de la finestra i dibuixa el que veus, potser els teus veïns mengen al balcó i et serveixen de models, potser tens davant teu un carrer ple d’arbres, una plaça,…

9è Repte: Avui celebrem que ja és primavera! Agafa paper i cartolines i busca tutorials on t’expliquin com fer una flor en paper. En pots fer un ram i donar-li a qui més estimes o posar-ho en un gerro per decorar la casa. Fes flors amb colors vius i alegres.

10è Repte: Avui fes un problema matemàtic, te’l pots inventar tu mateix, també pots fer-ho amb l’ajuda dels teus pares, conta les peces dels teus legos, suma, resta, divideix, multiplica… Deixa’t portar pels números!

error: Content is protected !!