Si les parets parlessin… 

És un pòdcast en català sobre el patrimoni cultural per escoltar en família. Un programa que explica de forma divulgativa i emocionant alguns dels monuments i jaciments clau del ric patrimoni de Catalunya. Està format per 20 episodis d’una durada d’uns 10 o 12 minuts on el protagonista és un monument diferent. 

Aquest pòdcast s’adreça als infants de 6 a 12 anys i llurs famílies, als mestres i als educadors/es. La narració es fa amb un format radiofònic per tal d’acostar a l’oient als espais triats, i així ajudar-lo a entendre les èpoques i el context dels monuments escollits. Les històries tenen un format de conte amb moments de suspens, intriga, descoberta, èpica i fins i tot un punt dramàtic. A més, també hi ha un joc de preguntes que els infants podran resoldre fàcilment després d’escoltar els episodis. 

https://patrimoni.gencat.cat/ca/silesparetsparlessin/episodis

error: Content is protected !!